Γίνε Συντάκτης Τώρα!

Γίνε συντάκτης τώρα!

 

Γράψτε και αποστείλετε μας τα άρθρα σας. Θα κριθούν από τη σύνταξη και ένα από κάθε κατηγορία θα δημοσιευτεί. Κάθε υποψήφιος συντάκτης μπορεί να συμμετέχει και στις τρεις κατηγορίες.

Δεν απαιτείται πιστοποιημένη γνώση για τους υπολογιστές ή οποιοδήποτε πτυχίο.

Πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία για όσους θέλουν να κάνουν ένα συγγραφικό – συντακτικό ντεμπούτο.

Τα άρθρα θα είναι επώνυμα και θα δημοσιεύονται με την υπογραφή του συντάκτη (τη δική σας). Πριν τη δημοσίευση απαραίτητη είναι η αποστολή των στοιχείων σας μεταξύ των οποίων και του e-mail σας καθώς και η υπογραφή ειδικού συμφωνητικού το οποίο μας εξουσιοδοτεί για την έκδοση του άρθρου σας.

Η αποστολή των στοιχείων και των άρθρων σας καθώς και η αποδοχή των όρων μπορεί να γίνει απευθείας από τη σελίδα ………. της PC News.

Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν δικά σας.

Κάθε άρθρο πρέπει να αποτελείται από 900 λέξεις ± 50 λέξεις (περίπου 2 σελίδες Α4). Καταμετρούνται οι λέξεις και όχι οι σελίδες.

Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι Times New Roman και το μέγεθος της γραμματοσειράς της επικεφαλίδας «20» και του κειμένου «12». Δεν θα περιέχονται γραφικά ή φωτογραφίες, παρ’ όλα αυτά η PC News σας ενημερώνει ότι θα έχει το δικαίωμα να «εμπλουτίσει» το άρθρο σας με εικόνα οποιασδήποτε μορφής της επιλογής της. Κάθε είδους μορφοποίηση του κειμένου θα γίνεται από την PC News.

Για διευκόλυνσή σας το Microsoft Word διαθέτει εργαλείο καταμέτρησης λέξεων στη διαδρομή «Εργαλεία -> Καταμέτρηση λέξεων…».

 

 

 

Γράψτε το άρθρο σας στο Word ή οποιονδήποτε επεξεργαστή κειμένου της επιλογής σας, αντιγράψτε όλο το κείμενο και επικολλείστε το στον ειδικό χώρο της φόρμας της ηλεκτρονικής μας σελίδας.

Άρθρα τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απορρίπτονται.

Γράψτε ένα άρθρο σε ένα, δύο ή όλα τα παρακάτω θέματα :

  1. Μετάβαση από Windows σε Linux. Ναι ή Όχι;
  2. Το μέλλον των υπολογιστών. Που θα φτάσουν οι δυνατότητες του hardware;
  3. Μηχανές αναζήτησης. Οι επικυρίαρχοι του διαδικτύου.

Εφόσον επιλεγούν και δημοσιευτούν 3 άρθρα σας κερδίζετε το δικαίωμα συμφωνίας με την PC News για αρθρογράφηση επί πληρωμή. Τα 3 άρθρα σας μπορεί να προέρχονται από μια, δύο ή ακόμα και τρεις κατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλεγούν 2 άρθρα από δύο από τα παραπάνω θέματα και να δημοσιευτούν και τα δυο στο ίδιο φύλλο της PC News. Έτσι θεωρητικά μπορεί να είστε συντάκτης μας επί πληρωμή από τον μεθεπόμενο μήνα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα άρθρα πρέπει να είναι δικά σας. Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες από το διαδίκτυο, περιοδικά ή βιβλία.

Η μετάφραση άρθρων ή μερών τους καθώς και η αντιγραφή (κλοπή) άρθρων απαγορεύεται αυστηρά.

 

Διαδικασία

  1. Αποστολή άρθρων
  2. Ανάγνωση, κρίση και επιλογή άρθρων από την σύνταξη
  3. Αποστολή ενημερωτικού e-mail ότι το άρθρο σας θα δημοσιευτεί.
  4. Επικοινωνία μαζί σας (εφόσον έχουν δημοσιευτεί ήδη 3 άρθρα σας ) για συμφωνία.

 

Τονίζεται ότι πριν να έρθουμε σε συμφωνία μαζί σας (πριν την δημοσίευση 3 άρθρων σας), τα άρθρα σας (μετά από ειδοποίησή μας) θα δημοσιεύονται χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε χρηματική απαίτηση από μέρους σας(αναφέρεται στους όρους με τους οποίους συμφωνείτε στην παραπάνω ηλεκτρονική μας σελίδα).

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπολογιστές, το ίντερνετ, η κινητή τηλεφωνία και η τεχνολογία γενικότερα, μπορείτε να γίνετε συντάκτης μας πολύ σύντομα.

 

Στείλε το άρθρο σου ΤΩΡΑ εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *