Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για το iPhone

Πώς να βρείτε ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για το iPhone

 

  1. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με απευθείας αναζήτηση, που αλλού; Στις μηχανές αναζήτησης. Σε πολλά sites και blogs δημοσιεύονται λίστες με τα καλύτερα freebies. Προσέξτε όμως διότι πολλές από αυτές τις εφαρμογές γίνονται μετά το πέρας κάποιου χρόνου «με πληρωμή», ή κάποια links δεν λειτουργούν, διότι ο προορισμός τους είναι πλέον «κενός», δηλαδή το αρχείο έχει αποσυρθεί και παραμένει μόνο η «οδός» που οδηγεί σ’ αυτό.
  2. Ψάξτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του iPhone (το iPhone App Store) για δωρεάν εφαρμογές. Ο ιστότοπος δεν είναι φτιαγμένος για εύκολη ανεύρεση τέτοιων εφαρμογών, παρ’ όλα αυτά μπορείτε να βρείτε. Σας δίνουμε ένα παράδειγμα : Πατήστε στον σύνδεσμο «Apps for The Great Outdoors». Ανοίγει ιστοσελίδα στο πάνω δεξιό μέρος της οποίας υπάρχει χώρος για αναζήτηση. Πληκτρολογώντας εκεί τη λέξη “free” (δείτε το κόκκινο βελάκι) ανοίγει ένας κατάλογος με δωρεάν εφαρμογές.
  3. Πληκτρολογήστε στο Google “iphone promo codes” ή πηγαίνετε κατευθείαν στην ιστοσελίδα http://promoappcodes.com/
  4. Ακολουθήστε τη «ροή» “148apps_nowfree” στο Twitter, ή πηγαίνετε κατευθείαν στη διεύθυνση http://twitter.com/148Apps_nowFree . Οι Followers ενημερώνονται όταν μία εφαρμογή γίνεται δωρεάν στο κατάστημα της Apple.  Ίσως ο καλύτερος τόπος για την αναζήτηση δωρεάν εφαρμογών της δημοφιλούς συσκευής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *