Μήνυμα του εκδότη Ιανουαρίου

Μήνυμα του εκδότη

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

ακόμα ένας χρόνος πέρασε και το 2010 μόλις μπήκε, γεμίζοντάς μας όλους με αισιοδοξία και νέα δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας.

Αυτή η χρονιά μπορεί για τον καθένα μας να είναι διαφορετική από τις άλλες.

Όχι γιατί θα συμβεί κάτι το ιδιαίτερο, καλό ή κακό, αλλά γιατί αυτό που σίγουρα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Πρέπει επιτέλους να πάρουμε λίγο περισσότερη ευθύνη πάνω μας, σταματώντας να κατηγορούμε το κράτος, την κυβέρνηση, τον εργοδότη μας, τον/την φίλη μας κ.λ.π. αν πραγματικά θέλουμε κάτι να πετύχουμε στη ζωή μας.

Σε όλους εσάς λοιπόν, εύχομαι το 2010, να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη, ή στα χέρια των άλλων.

Θέστε απλούς και ξεκάθαρους στόχους οι οποίοι είναι μέσα στις δυνατότητές σας και κατόπιν ορίστε τα βήματα και το χρονικό διάστημα πραγματοποίησής τους.

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μπορείτε. Αυτό σας εύχομαι.

Όσον αφορά το τυπικό ευχολόγιο, θα ήταν πολύ καλύτερο να δίναμε ο ένας στον άλλον ευχές όπως, «Σου εύχομαι να κόψεις το κάπνισμα το 2010», «Σου εύχομαι να θυμώνεις λιγότερο το 2010», «Σου εύχομαι να μπορείς να τρως πιο προσεκτικά το 2010».

Αντί να σας ευχηθώ «Υγεία» λοιπόν, έτσι γενικά κι αόριστα και χιλιοειπωμένα, σας εύχομαι κάτι από τα παραπάνω, ή αυτό που πραγματικά αντιστοιχεί στον καθένα σας προσωπικά.

Επίσης εύχομαι στον καθένα σας, μέσα στο 2010, να μπορέσει να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους.

Επανέρχομαι, τελειώνοντας με τις ευχές και αφήνω τελευταίο κάτι επίσης σημαντικό, για την εφημερίδα μας αυτή τη φορά.

Οφείλουμε σε όλους εσάς τους φίλους, γνωστούς, συγγενείς, πρώην και νυν επαγγελματικούς συνεργάτες και τους πολυπληθέστερους των προηγουμένων, άγνωστους αναγνώστες μας, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».

Η PC news ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, όχι τόσο με την κυκλοφορία της, θα αναφερθώ παρακάτω γιατί, αλλά με το ενδιαφέρον σας και την πραγματικά πολύ δυνατή ηθική σας υποστήριξη.

Τι εννοώ. Εκτός από την αμέριστη, ειλικρινή και πλήρως αφιλοκερδή βοήθεια αληθινής αγάπης που λάβαμε από πολλούς από εσάς παραπάνω, μετά από μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας, αποκτήσαμε κιόλας πέντε νέους αρθρογράφους. Ένας ή δύο ακόμη, θα γράφουν από το επόμενο τεύχος (Φεβρουαρίου) και η πρόσκλησή μας για συντάκτες παραμένει ακόμα ανοικτή στην σελίδα http://pc-news.gr/beaneditor.html

Τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά, όταν αναπτυχθούν όλες οι απαραίτητες συνεργασίες και μπορέσουν και να αποφέρουν τους καρπούς τους.

Συγχρόνως όμως θα χρειαστούμε και πάλι τη βοήθειά σας. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες, γκρίνιες και παράπονα, όσον αφορά τη διανομή και την προβολή της PC news, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διορθωθούν.

Την πραγματική δύναμη όμως την διαθέτετε εσείς οι αναγνώστες.

Ζητείστε την PC news. Ζητείστε την κι επιμένετε, ρωτήστε γιατί δεν την έχουν κι ενημερώστε μας με ακρίβεια για το που δεν την έχουν. Διαδώστε την και στείλτε μας τα σχόλιά σας αν κάτι δεν σας αρέσει ή κάτι λείπει.

Ήρθαμε για να μείνουμε και να βελτιωνόμαστε από τεύχος σε τεύχος. Αφού πατήσουμε γερά στα πόδια μας, επόμενος στόχος είναι η PC news να αποκτήσει 32 σελίδες και μάλιστα χωρίς αύξηση της τιμής της. Φιλοδοξούμε και για πολλά περισσότερα για τα οποία θα σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας.

Όλα αυτά όμως καθώς και ο χρόνος εκπλήρωσής τους εξαρτώνται κατά το μεγαλύτερο μέρος τους από εσάς.

Τέλος, προσφέρουμε και τη δυνατότητα σε 4 από εσάς στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη  να συνεργαστείτε μαζί μας ως πωλητές διαφημιστικού χώρου της εφημερίδας μας. Η συνεργασία θα είναι ανοικτή (χωρίς μισθό) και η πληρωμή θα γίνεται με ποσοστό επί των πωλήσεων. Πιστεύουμε ότι δίνουμε μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία, μιας και ο χώρος που απευθυνόμαστε είναι σχεδόν ανέγγιχτος κι έτσι υπάρχει και προοπτική πολύ καλής οικονομικής απολαβής από μέρους σας.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος στείλτε ένα βιογραφικό και τα στοιχεία σας στο

info@pc-news.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Να έχετε μια πραγματικά Καλή Χρονιά !

 

 

 

Ο εκδότης

 

 

Νίκος Κούκος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *