Homebrew στο Wii


Homebrew στο Wii

 

 

Μπορεί να μην προσφέρει τα εντυπωσιακά γραφικά του Xbox 360 ή του PS3, το Wii όμως είναι μια ξεχωριστή περίπτωση παιχνιδομηχανής. Πέρα από τον αναμφίβολα πρωτοποριακό τρόπο gaming που εισήγαγε, μπορεί με τις κατάλληλες μετατροπές να εκτελέσει χρέη media center (δείτε το http://orb.com), να τρέξει backups παιχνιδιών από εξωτερικό δίσκο και, το κυριότερο, να τρέξει homebrew εφαρμογές. Το καλύτερο hack που μπορεί να κάνετε μόνοι σας, χωρίς να καταφύγετε σε mod chips ή ειδικούς, είναι η εγκατάσταση του homebrew channel (http://hbc.hackmii.com). Εάν τα καταφέρετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές μέσω του homebrew Browser, που θα επιτρέψουν στο Wii σας να αναπαράγει ταινίες DVD και διάφορους τύπους αρχείων βίντεο (π.χ με το Mplayer), να τρέξει ρετρό παιχνίδια μέσω εξομοιωτών και πολλά άλλα. Το τελευταίο hack δεν απαιτεί να αγοράσετε το παιχνίδι The Legend of Zelda: Twilight Princess και ολοκληρώνεται σχετικά εύκολα. Χρειάζεστε, μια κάρτα μνήμης SD, στην οποία θα κάνετε format με το σύστημα αρχείνω FAT, το bannerbomp exploit (http://bannerbomp.qoid.us), το HackMii Installer (http://bootmii.org) και ένα ελεύθερο απόγευμα!

Για αναλυτικές οδηγίες, προτείνουμε το http://lifehacker.com, ενώ καλές πηγές πληροφοριών είναι επίσης τα http://wiibrew.org, http://wii.brewology.com, http://www.wiihacks.com και http://wii.qj.net.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όπως στη περίπτωση του Xbox 360 ή του PSP, εάν χρησιμοποιείτε το παραπάνω hack για να παίξετε πειρατικά παιχνίδια, παραβιάζετε τη νομοθεσία. Ωστόσο, η δωρεάν εγκατάσταση homebrew εφαρμογών ή παιχνιδιών δεν είναι πάρανομη.

 

Kondor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *