PC news….letter 7 – 10/6-16/6


Εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter – Τεύχος 7 – Εβδομάδα 10/6-16/6

pcnews_logo …..letter

 

Μηνιαία εφημερίδα για υπολογιστές, κινητά, ίντερνετ, games, τεχνολογία. Σε όλα τα περίπτερα με 1,5

 

Η πιο καυτή προσφορά του καλοκαιριού!

Αποκτήστε το PSP™go και κατεβάστε εντελώς δωρεάν δέκα παιχνίδια!

 

Από τις 9 Ιουνίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η SCEE προσφέρει στους νέους κατόχους του PSP™go μια υπέροχη βάση για τη συλλογή παιχνιδιών τους, προσφέροντας εντελώς δωρεάν για download από το PlayStation®Store δέκα παιχνίδια! Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών επιλογών, το κομψό και λεπτό PSP™go κυκλοφορεί με 16GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε να έχετε διαρκώς μαζί σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας, όπου κι αν βρεθείτε. Με δέκα από τους καλύτερους τίτλους για PSP™ να προσφέρονται εντελώς δωρεάν, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε την πιο καυτή προσφορά του καλοκαιριού.

Οι δέκα προεπιλεγμένοι τίτλοι της προσφοράς σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον:

 • Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)

 • Grand Theft Auto: Vice City Stories (Rockstar Games)

 • Gran Turismo™ (SCE WWS)

 • James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)

 • LittleBigPlanet™ (SCE WWS)

 • MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)

 • NEED FOR SPEED SHIFT (EA)

 • Pursuit Force™: Extreme Justice (SCE WWS)

 • 2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)

 • WipEout® Pure (SCE WWS)

Προκειμένου να ανακαλύψετε περισσότερα, επισκεφθείτε το

www.eu.playstation.com/pspgopromotion.

 

 

 

2 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2010 – Βραβεία σε δύο κατηγορίες κέρδισε η Διεύθυνση Σχέσεων με Μετόχους του OTE στο πλαίσιο του θεσμού των «Ετήσιων Βραβείων Επενδυτικών Σχέσεων» της εταιρείας Capital Link.

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2010 – Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι, δεδομένης της αλλαγής στις συνθήκες, ως αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας που εισήχθησαν σε συνέχεια των προβλημάτων χρηματοδότησης της χώρας, καθώς και της επακόλουθης αβεβαιότητας σχετικά με τις μακροοικονομικές εξελίξεις, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε σε συνεδρίαση του την 4η Ιουνίου 2010, να εντείνει τις προσπάθειες εξοικονόμησης χρηματορροών. Κατά συνέπεια, αποφάσισε να προτείνει στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 16ης Ιουνίου την έγκριση μερίσματος 19 λεπτών/μετοχή από τα κέρδη του 2009. Η απόφαση αυτή τροποποιεί την αρχική πρόταση για μέρισμα 50 λεπτών/μετοχή που είχε ανακοινωθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2010, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων του 4ου Τριμήνου και Οικονομικού Ετους 2009.

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2010 – Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι, η επιβληθείσα με το άρθρο 5 του Ν. 3845/2010 έκτακτη εφάπαξ εισφορά κοινωνικής ευθύνης στο συνολικό καθαρό εισόδημα των νομικών προσώπων της χρήσης 2009 θα ανέλθει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εταιρείας στο ποσό των 43,5 εκατ. ευρώ περίπου για την ΟΤΕ Α.Ε. και στο ποσό των 96,0 εκατ. ευρώ περίπου για τον Όμιλο ΟΤΕ.


Το ποσό της παραπάνω εισφοράς θα οριστικοποιηθεί μετά τη λήψη των σχετικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ., θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα του 2010 και θα καταβληθεί εντός του 2011.

Η Εταιρεία διερευνά την πιθανότητα (μετά την πληρωμή του ανωτέρω ποσού) να ζητήσει να της επιστραφεί ποσό 30,1 εκατ. ευρώ περίπου από την ανωτέρω εισφορά, το οποίο έχει υπολογιστεί επί εσόδων από μερίσματα και προέρχεται από κέρδη θυγατρικών της για τη χρήση 2008, στα οποία έχει ήδη επιβληθεί έκτακτη εισφορά με βάση τις διατάξεις του Ν. 3808/2009.

“συνεχίζοντας στους νεανικούς δρόμους της αμφισβήτησης”

 

«…Ανανεωμένο, σύγχρονο, μαχητικό, εναλλακτικό…»

Δημιουργήσαμε το 2007 ένα διαδικτυακό περιοδικό Τέχνης λειτουργώντας πάντα με τις αρχές της ελεύθερης έκφρασης και της ανεξάρτητης σκέψης. Γι αυτό άλλωστε και το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε τότε αλλά και τώρα για το σχεδιασμό και λειτουργία είναι ανοικτού κώδικα (open source).

Σας καλούμε να το επισκεφθείτε.

Το Cineek magazineonline περιοδικό για τον Εναλλακτικό πολιτισμό www.cineek.gr αφορά όλες τις τέχνες. Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των Τεχνών.

Το Cineek magazine είναι ένα μέσο ενημέρωσης με άποψη και γνώμη που δεν μένει αμέτοχο για τα τεκταινόμενα και παρεμβαίνει είτε μέσω του διαδικτύου, είτε οργανώνοντας πολιτιστικά γεγονότα σε συνεργασία πάντα με φορείς που έχουν να επιδείξουν ποιότητα και συγκροτημένη άποψη, μακριά από ελίτ και λαϊκίστικες φωνές.

– Κάθε μήνα έχουμε και μια νέα ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ με κοινωνικοπολιτικούς στόχους.

Το Cineek magazine διοργανώνει το εναλλακτικό και πολυπολιτισμικό φεστιβάλ «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας» www.independent.gr

Στηρίξτε μια ιστοσελίδα ελεύθερης έκφρασης που προβάλλεται ακόμη και η πιο ασήμαντη έως τη πιο σημαντική εκδήλωση ιδιαίτερα του εναλλακτικού πολιτισμού, συμμετέχετε στο www.cineek.gr

Αναδείξτε το πολιτισμό της περιφέρειας, της γειτονιάς σου, για ν’ ακουστεί και η άλλη όψη των πραγμάτων, γιατί ο πολιτισμός δεν είναι μόνο στο κέντρο της Αθήνας.

 

Η PC news, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες που επιθυμούν ετήσια συνδρομή, να στηρίξουν μέσω του προγράμματος

«Ένας ακόμη πάει σχολείο»

της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ)

ANCE-HELLAS

την εκπαίδευση ενός παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας σε παραγκουπόλεις και σε απομονωμένα χωριά της Αιγύπτου, της Σρι Λάνκα, της Κένυας και του Πακιστάν.

 

Ενημερωθείτε:

www.pc-news.gr/helpachild.html

PC news…letter

Αν λάβατε αυτό το newsletter από προώθηση, εγγραφείτε κι εσείς ώστε να το λαμβάνετε.

 

Διαβάστε στη νέα PC news που κυκλοφορεί στα περίπτερα από Παρασκευή 4/6:

 • Tips & tricks για τον υπολογιστή και το κινητό σας.

 • Bloggers & Hackers γράφουν….

 • Τα νέα των Games

….και πολλά άλλα για τον κόσμο της πληροφορικής και των υπολογιστών.

 

Δείτε ενδιαφέρουσες επιλογές βίντεο από το διαδίκτυο.

H Sony Hellas βράβευσε την τριπλά εστεμμένη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του
Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα  

Η Sony Hellas, εταιρία χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, βράβευσε τα μέλη της ομάδας για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους.
Το προπονητικό team και οι αθλήτριες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Sony Hellas και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ανθρώπους που στήριξαν την πορεία τους από την αφετηρία έως και τις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τους. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε σε μία χρονιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο FIBA, το κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας, παράλληλα και το χαρακτηρισμό «triple crown».

Ο εύκολος και ολοκληρωμένος τρόπος να μορφοποιήσετε τον σκληρό σας δίσκο ακόμα κι αν γνωρίζετε λίγα από υπολογιστές.

Format σε Windows XP ή Vista
www.formatwindows.gr

Η Otesat-Maritel κερδίζει την πρωτιά στο Posidonia Cup με τον Inmarsat
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ποσειδώνια 2010
Πειραιάς, 8 Ιουνίου, 2010
Στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Posidonia Cup, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2010, διακρίθηκε η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ.
Η Otesat-Maritel, μαζί με τον Inmarsat και πελάτες της, συμμετείχαν στον αγώνα με το σκάφος Quicksilver και κέρδισαν την 1η θέση στην κατηγορία standard, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 2.5 ωρών. Στο Posidonia Cup 2008 είχε καταλάβει την 3η θέση στην ίδια κατηγορία. Στον αγώνα συμμετείχαν σημαντικοί παράγοντες της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας με 52 σκάφη σε όλες τις κατηγορίες και περίπου 500 μέλη πληρωμάτων, μεταξύ αυτών και δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του αθλήματος.
Memory Stick PRO-HG Duo™ HX από τη Sony
για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα
Η μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από ένα Memory Stick™ ή μια κάρτα SD: 30 MB/second
Μικρότερος χρόνος μεταφοράς HD video και φωτογραφιών στον υπολογιστή σας
Αξιόπιστα και με λογικό κόστος
Διαθέσιμα σε 8GB, 16GB και 32GBLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *