Η απόβαση του Killzone 3!


Η απόβαση του Killzone 3!

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του Killzone 2, βγαίνουν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες του αναμενόμενου Blockbuster τίτλου της Guerilla Games.

Όπως φαίνεται το νέο Killzone είναι αναβαθμισμένο σε πολλούς τομείς του gameplay και ιδιαίτερα στα γραφικά. Οι φοβίες των περισσότερων gamers, περί στασιμότητας μάλλον δεν θα ισχύσουν αφού η προγραμματιστική ομάδα έχει εισάγει ένα σωρό καινούρια στοιχεία. Αρχικά η μηχανή γραφικών εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό της Guerilla, έχει λάβει και την πινελιά της Naughty Dog. Η δεύτερη έχει δημιουργήσει το αριστούργημα Uncharted 2, οπότε το αποτέλεσμα στο Killzone 3 πρέπει να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Με τη βοήθεια της Naughty Dog δημιουργήθηκε η ευκαιρία, ώστε να δοθεί περισσότερη σημασία στον τομέα του gameplay.

Η τρίτη περιπέτεια των ανθρώπων ενάντια στους Hellghast θα είναι και η πιο οδυνηρή. Η αίσθηση που θα κυριαρχήσει είναι εκείνη της αποξένωσης από τον πλανήτη μας. Ο πόλεμος θα γίνεται στη μεριά των εξωγήινων, οι οποίοι θα είναι κατά πολλά εκατομμύρια περισσότεροι. Επίπεδα καλυμμένα από πάγο θα αυξάνουν τη δυσκολία, ενώ τα jetpacks κάνουν δυναμική εμφάνιση! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσκόλλησης πολυβόλου επάνω στα jetpack, καθώς και πλοήγηση σε μεγάλα υψόμετρα και αποστάσεις. Οι προσθήκες όμως δεν σταματάνε εδώ.

Το Killzone 3 υποστηρίζει 3D gaming, κάτι που σημαίνει πως αν βάλετε 3D γυαλιά, τα εφέ που θα δείτε κατά τη διάρκεια του πολέμου θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Το πόσοι όμως από εμάς έχουμε 3D τηλεοράσεις, ή προβολή σε 120HZ είναι ένα άλλο θέμα.

Παράλληλα η Guerilla υπόσχεται πως όλες οι πίστες του παιχνιδιού θα είναι πλήρως καταστρεφόμενες. Όπου και να επιλέξετε να πυροβολήσετε, θα δείτε το αντίκτυπο της ενέργειας, μπροστά στα μάτια σας. Το σύστημα αυτό επιτρέπει πολλές τακτικές μάχης, αφού οι επιλογές αποφυγής και επίθεσης θα είναι απεριόριστες! Πέρα όμως από τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών, πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα videos και screenshots ώστε να επαληθεύσουμε όλα αυτά τα συναρπαστικά στοιχεία.

Ο χώρος και ο χρόνος που θα γίνει αυτό πλησιάζει και ονομάζεται Ε3.

Στις 14 Ιουνίου θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Sentra FM 103.3 Εκπομπή Users koutsoumpas@pc-news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *