Νέα Κινητής τηλεφωνίας – Ιούλιος-Αύγουστος 2010

Νέα Κινητής τηλεφωνίας

 

Δωρεάν Facebook στο κινητό από τη Vodafone

 

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να μένουν πάντα συνδεδεμένοι στο Facebook χωρίς καμία χρέωση. Πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας 0.facebook.com ή zero.facebook.com που αποτελεί μια απλή έκδοση του Facebook σχεδιασμένη για το κινητό και συμπεριλαμβάνει μόνο κείμενο αλλά όχι φωτογραφίες.

 

Whats Up Reload it

 

Στον κόσμο του Whats Up όλα είναι δυνατά! Ακόμα και να κερδίζεις δώρα με κάθε ανανέωση. Πως μπορείς να συμμετέχεις: 1) Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου για να μιλάς με τον υπόλοιπο κόσμο του Whats Up. Mε κάθε ανανέωση λαμβάνεις ένα κωδικό με SMS. 2) Μπες στο site www.whatsup.gr και πάτησε στο banner του Whats Up Reload it με τα δώρα που αλλάζουν. Στη συνέχεια θα ανοίξει σε νέο παράθυρο το site Whats Up Reload it όπου θα συμπληρώσεις τον αριθμό του κινητού σου και των κωδικό που έχεις λάβει με SMS. Το δώρο σου θα φορτώσει με graffiti

 

Δωρεάν δορυφορική πλοήγηση στη συσκευή σας Nokia για πάντα

 

Η εφαρμογή Χάρτες Ovi σας οδηγεί όπου θέλετε να πάτε και σας δείχνει ό,τι σας ενδιαφέρει με χάρτες που διαθέτουν δυνατότητα πλοήγησης για πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά με ένα κλικ. Όλα Δωρεάν. Επισκεφτείτε το site της Nokia Ελλάδας www.nokia.gr και λάβετε την τελευταία εφαρμογή Χάρτες Ovi για το κινητό σας.

 

 

Κωνσταντίνα Βλάχα

konvlacha@pc-news.gr

Μείωση του χρόνου φορητότητας αριθμών με απόφαση της ΕΕΤΤ

Η ΕΕΤΤ προέβη σε τροποποιήσεις του Κανονισμού Φορητότητας Αριθμών με σημαντικότερη τη μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης της μεταφοράς αριθμών. Ειδικότερα το μέγιστο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση αιτήσεων φορητότητας, τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή μειώνεται από 10 εργάσιμες ημέρες σήμερα, σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του σχετικού αιτήματος του συνδρομητή. Διευκρινίζεται ό,τι οι εν λόγω τροποποιήσεις θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2010.

Ταυτοποίηση αριθμού καρτοκινητών

Σύμφωνα με το νόμο Ν.3783/2009 κατάργησης της ανωνυμίας των καρτοκινητών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας όποιος δεν ταυτοποίησει το καρτοκινητό του μέχρι και τον Ιούλιο του 2010, ο αριθμός του θα καταργηθεί. Επισκεφτείτε ένα οποιοδήποτε κατάστημα του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας σας έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας, καθώς και τον αριθμό και την κάρτα SIM του κινητού σας.

 

FROG: 1500 λεπτά ομιλίας + 1500 SMS

 

Τώρα το FROG σου προσφέρει ακόμα περισσότερα. Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας (κάρτες 5€ και 10 €) έχεις εντελώς δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 SMS προς όλους τους FROG συνδρομητές για να μιλάς απεριόριστα με τους δικούς σου ανθρώπους. Στείλε 2 στο 1312 δωρεάν. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2010. Για να μάθεις το υπόλοιπο δωρεάν λεπτών στείλε YPOL στο 1312 δωρεάν.

 

m.oasth.gr: Ο ΟΑΣΘ στο iphone σας

Ο ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) ξεκίνησε την λειτουργία του mobile site του ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε από το iphone σας για τα δρομολόγια γραμμών, βέλτιστη διαδρομή για τον προορισμό σας, διάρκεια δρομολογίου. Πλοηγηθείτε από το Safari του iphone στη διεύθυνση m.oasth.gr και δοκιμάστε το..

 

 

Κωνσταντίνα Βλάχα

konvlacha@pcnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *