ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – Ιούλιος-Αύγουστος 2010

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – Ιούλιος-Αύγουστος

 

Ο ΣΕΠΕ ανακοινώνει την τιμητική διάκριση της VODAFONE
στο πλαίσιο των WITSA 2010 GLOBAL ICT AWARDS
για το «Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής σε 17 απομακρυσμένους Δήμους σε όλη την Ελλάδα»

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ανακοινώνει την τιμητική διάκριση της VODAFONE, για το «Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής», στα WITSA Global IT Excellence Awards 2010, που ανακοινώθηκαν στις 27 Μαΐου 2010 στο 17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής (WCIT 2010) στο Άμστερνταμ.

Το Πρόγραμμα “Τηλεϊατρικής” της VODAFONE, έλαβε μια από τις τέσσερεις τιμητικές διακρίσεις, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, καθώς μέσω του προγράμματος, καταργούνται οι γεωγραφικοί περιορισμοί, αφού οι κάτοικοι των περιοχών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να μειώσουν τις μετακινήσεις σε κεντρικά νοσοκομεία, λαμβάνοντας εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, στον τόπο τους.

Ο World Information Technology and Services Alliance (WITSA), ο κορυφαίος Σύνδεσμος Τεχνολογίας & Υπηρεσιών Πληροφορικής διεθνώς, αποτελεί μια κοινοπραξία 72 συνδέσμων πληροφορικής απ’ όλο τον κόσμο. Ο WITSA έχει θεσμοθετήσει τα Global IT Excellence Awards, τα οποία απονέμονται κάθε δύο χρόνια, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις και οι καλύτεροι χρήστες του κλάδου τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίοι παγκοσμίως ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους σε ότι αφορά τις εφαρμογές ΤΠΕ.

Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών του ΣΕΠΕ να αναδείξει τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα των ελληνικών εταιρειών του κλάδου, που πρωτοπορούν στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών σε πεδία που παρουσιάζουν ιδιαίτερες προκλήσεις. Παράλληλα αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη για την ανταγωνιστικά ώριμη θέση που μπορεί να διεκδικήσει η χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη των νέων τεχνολογιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τη φετινή βράβευση της VODAFONE, οι υποψηφιότητες που υποβάλλει ο ΣΕΠΕ στα WITSA Global ICT Awards αποσπούν σημαντικές βραβεύσεις για τρίτη συνεχόμενη φορά, καθώς το 2006 η Forthnet βραβεύτηκε με το Private Sector Excellence Award και το 2008 η INTRALOT βραβεύτηκε με το Private Sector Excellence Award και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με το Chairman’s Award.

H Sony Hellas βράβευσε την τριπλά εστεμμένη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του

Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα

 

 

Η Sony Hellas, εταιρία χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, βράβευσε τα μέλη της ομάδας για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Το προπονητικό team και οι αθλήτριες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Sony Hellas και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ανθρώπους που στήριξαν την πορεία τους από την αφετηρία έως και τις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τους. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε σε μία χρονιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο FIBA, το κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας, παράλληλα και το χαρακτηρισμό «triple crown».

Έχοντας μαζί της τα τρία κύπελλα, η ομάδα μοιράστηκε με τον κ. Γιάννη Γρατσώνη, Director Product to Consumer Marketing Sony Central and Southeast Europe και τους συνεργάτες του, την εμπειρία από τις μοναδικές στιγμές που έζησε και μετέφερε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή της.

Η Microsoft αναδείχθηκε Best Large Workplace στην Ευρώπη

Η Microsoft κατέκτησε τη διάκριση αυτή για τρίτη συνεχή χρονιά

Αθήνα, 26 Μαΐου 2010 – Η Microsoft απέσπασε, για τρίτη συνεχή χρονιά, την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση “Best Large Workplace 2010” σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία ουσιαστικά επιβραβεύει το υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον εργασίας που η εταιρία παρέχει στους εργαζομένους της. Στον διαγωνισμό του Great Workplaces Institute Europe, συμμετείχαν 1300 πολυεθνικές εταιρίες από 17 ευρωπαϊκές χώρες και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας «100 Best Workplaces», που αναδεικνύει τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη. Η απονομή των βραβείων έγινε στη Μαδρίτη, στις 20 Μαΐου, 2010.

Το Κέντρο «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft Ελλάς στην Κοζάνη προσφέρει ευκαιρίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές

 

Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 – Τα εγκαίνια του 6ου κατά σειρά Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες», το οποίο έχει έδρα την πόλη της Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Μαΐου στην Αίθουσα Κοβενταρείο του Δήμου Κοζάνης με την παρουσία στελεχών της Microsoft Ελλάς, εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, της ECDL Ελλάς και της HEPIS.

Η ίδρυση του 6ου Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες» αποτελεί μέρος μιας σημαντικής πρωτοβουλίας της Microsoft Ελλάς, η οποία αποτυπώνει την ευαισθησία που επιδεικνύει η εταιρία και την υπευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Στα Κέντρα «Απεριόριστες Δυνατότητες» παρέχονται δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ECDL σε μετανάστες, μακροχρόνια άνεργους και σε μέλη μονογονεϊκών οικογενειών. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν κύκλο μαθημάτων, διάρκειας περίπου 60 ωρών, και στη συνέχεια να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, αποκτώντας την πιστοποίηση ECDL, ένα ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Για να λαμβάνετε δελτία τύπου και νέα της τεχνολογίας κάθε Πέμπτη στο inbox σας, γραφτείτε στο εβδομαδιαίο PC news….letter στην αρχική μας σελίδα www.pc-news.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *