PC news….letter 24 – 7/10-13/10

 

 

Εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter – Τεύχος 24 – Εβδομάδα 7/10-13/10

 

pcnews_logo…..letter

 

Μηνιαία εφημερίδα για υπολογιστές, κινητά, ίντερνετ, games, τεχνολογία.

Δωρεάν on-line

 

 

Βράβευση του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft στο Greek ICT Forum

Τιμητική διάκριση για τη συμβολή του στην προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010 – Kατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ICT Forum), o Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης,του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Στέφανος Γκρίτζαλης, απένειμε το βραβείο «Greek ICT award 2010» στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft για τη συμβολή του στην προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

 

Η τιμητική αυτή διάκριση απενεμήθη στο Κέντρο Καινοτομίας για την ευρύτερη συνεισφορά του στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών και δράσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από τον Ακαδημαϊκό χώρο, τις εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού, τις επιχειρήσεις και, ακόμα, στην Δημόσια Διοίκηση και το κράτος. Επιπλέον, το εν λόγω βραβείο αποτελεί επιστέγασμα των πρωτοβουλιών του Κέντρου Καινοτομίας, το οποίο λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα δημιουργίας και ανάδειξης επιχειρηματικών ιδεών νέων επιστημόνων στους τομείς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, τις οποίες προωθεί με επιτυχία στις διεθνείς αγορές.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Ειδικό Γραμματέα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, κ. Ernst-Jan Stigter.

 

Οι ανάγκες των καταναλωτών οδήγησαν τη Sony στη διεύρυνση της γκάμας των επαναφορτιζόμενων μπαταριών

Αθήνα 6 Οκτωβρίου 2010 Η Sony ανέπτυξε νέες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τεχνολογίας Cycle Energy για να προσφέρει στους καταναλωτές την κατάλληλη μπαταρία για ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών εφαρμογών. Απορρίπτοντας την προσέγγιση «one-size-fits-all», οι μπαταρίες Cycle Energy κυκλοφορούν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν την πλέον κατάλληλη για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα Multi-Use και High Capacity με το λογότυπο  Cycle Energy.

Μπαταρίες Micro χωρίς υδράργυρο από τη Sony: κάντε μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον, γιατί οι εποχές αλλάζουν

Αθήνα 7 Οκτωβρίου, 2010

Μπαταρίες οξειδίου του αργύρου χωρίς υδράργυρο, τώρα διαθέσιμες σε 34 διαφορετικά μοντέλα

Σειρά με μίνι αλκαλικές μπαταρίες χωρίς υδράργυρο που κυκλοφόρησε το 2010

Η Sony κυκλοφόρησε την πρώτη μπαταρία οξειδίου του αργύρου χωρίς υδράργυρο, το 2005. Από τότε, επέκτεινε τη γκάμα των μπαταριών που κατασκευάζει και δεν περιέχουν αυτόν τον δυνητικά επικίνδυνο ρυπαντή, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής της για την υπευθυνότητα που πρέπει να διαθέτουν οι κατασκευαστικές εταιρείες.

Sony SMP-N100: Περιεχόμενο από την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video και το δίκτυό σας,

σε όλο το σπίτι!

Νέος ‘Δικτυακός Media Player’ συνδυάζει streaming client, WiFi και BRAVIA Internet Video σε ένα πακέτο compact σχεδίασης

· BRAVIA Internet Video για να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα online περιεχομένου

· Συνδεσιμότητα Wi-Fi: δείτε βίντεο σε οποιοδήποτε δωμάτιο βρίσκεστε χωρίς περιττές καλωδιώσεις

· Συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNA για μεταφορά ήχου και εικόνας: μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι αποθηκευμένο στο οικιακό σας δίκτυο (ή σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB)

· Μείωση θορύβου για καθαρότερο streaming βίντεο (IP Content Noise Reduction)

· Γραφικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης χρήστη (GUI) στην οθόνη και δωρεάν μικροεφαρμογές για τον έλεγχο λειτουργιών συσκευών iPhone/iPod Touch/Android

Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων Sony, αφού επιτρέπει την άμεση online πρόσβαση σε μια απαράμιλλη ποικιλία υπηρεσιών ψυχαγωγίας, όπως στο YouTube™, σε υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής εκπομπών (catch-up TV) και σε ταινίες. Τώρα, η Sony φέρνει το BRAVIA Internet Video σε κάθε χώρο του σπιτιού σας με την κυκλοφορία του SMP-N100, ενός ‘Δικτυακού Media Player’ με compactσχεδίαση, ο οποίος προσφέρει και σύνδεση Wi-Fi με το οικιακό σας δίκτυο, αλλά και συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNA για να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, τόσο ηχητικού όσο και οπτικού.

 

NEΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ

CONN-X ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ

Τώρα όλοι θα σερφάρουν!

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010 – Μία νέα προσφορά για Internet από το Conn-x, ανακοινώνει ο ΟΤΕ.

Με τη νέα προσφορά για πελάτες ΟΤΕ, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστο Internet από 9,90 ευρώ / μήνα για 6 μήνες.

Συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει:

Conn-x 2 Mbps: 9,90 ευρώ/μήνα για 6 μήνες (αντί 17,06€) ή

Conn-x 24 Mbps: 14,90 ευρώ/μήνα για 6 μήνες (αντί 23,26€) Προϋποθέτει 12μηνη παραμονή. Μετά τους 6 μήνες ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου.

Δεν συμπεριλαμβάνεται πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης. H προσφορά ισχύει για 3 μήνες. Η παραπάνω προσφορά απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ), online μέσω του www.oteshop.gr

 

 

 

Συνεργασία MTV – MSN.GR

Τα πιο hot μουσικά νέα & video του MTV τώρα και στο msn.gr

, με θέματα και ειδήσεις που αφορούν στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz. Μέσω του msn.gr, ο επισκέπτης μπορεί πλέον να ζήσει μια ξεχωριστή online εμπειρία, με video gallery που διαθέτει όλες τις ελληνικές παραγωγές του καναλιού, όπως τα MTV Take 20, MTV Pulse και Live @ Your Place, αλλά και εκπομπές, όπως το Headbangers Ball, το Game On και το εβδομαδιαίο chart, Hit List Hellas.

 

 

 

 

PC news…letter

Αν λάβατε αυτό το newsletter από προώθηση, εγγραφείτε κι εσείς ώστε να το λαμβάνετε.

Από τον Σεπτέμβριο η PC news διανέμεται μόνο on-line δωρεάν με την εγγραφή σας.

Νέο:Τρελά βίντεο (μέρος 2)

Νέο: Δωρεάν Web TV

Νέο: Games (trailers section)

ΣΟΚ !!!

Γενετικά τροποποιημένο ον πωλείται σαν κατοικίδιο για παιδιά

Ένα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΦΑΡΣΑ

Μάλλον πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα, διότι η εν λόγω εταιρία, δεν φαίνεται να έχει κοστολογήσει ή να πουλάει το παραπάνω “προϊόν”.

Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι ένα κακό προμήνυμα από το μέλλον.

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλα αντικείμενα τα οποία αποκτούν μεγάλη δημοτικότητα στο διαδίκτυο, τα genpets είναι απλά ρομποτικά παιχνίδια, φτιαγμένα από τον 24χρονο Καναδό Adam Brandejs, ο οποίος θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό, για τους δρόμους που μπορεί να οδηγήσει η κακή χρήση της βιογενετικής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *