Νέα κινητής τηλεφωνίας – Νοέμβριος 2010

Νέα κινητής τηλεφωνίας – Νοέμβριος 2010

 

Internet και από την FROG καρτοκινητή

Οι συνδρομητές FROG μπορούν πλέον μέσα από το καρτοκινητό τους να «σερφάρουν» στα αγαπημένα τους websites, να στέλνουν και να λαμβάνουν email, να είναι online με τους φίλους τους, να μαθαίνουν πρώτοι τι συμβαίνει στον κόσμο.

Τώρα μόνο με 3€, όλοι οι συνδρομητές FROG μπορούν να απολαμβάνουν Δωρεάν 60ΜΒ για πλοήγηση στο Internet και απεριόριστη πλοήγηση στο COSMOTE my view για 30 ημέρες, με την αποστολή χωρίς χρέωση ενός SMS στο 1313 με το λεκτικό “60”.

 

Δωρεάν Broadband στο WIND κινητό τους για τους συνδρομητές υπηρεσιών Wind Double Play

 

Χάρη στη νέα προσφορά από τη WIND, οι συνδρομητές Double Play έχουν broadband παντού, για να σερφάρουν στο Internet όπου κι αν βρίσκονται.

Οι συνδρομητές που θα συνδυάσουν οποιαδήποτε υπηρεσία WIND Double Play με το WIND κινητό τους, απολαμβάνουν δωρεάν 300MB Broadband/μήνα για σερφάρισμα από το κινητό τους, για έναν ολόκληρο χρόνο*.

***Ισχύει για νέες συνδέσεις έως 31/12/2010

 

Νέες υπηρεσίες από την FROG καρτοκινητή

 

Το FROG εμπλουτίζει σημαντικά τις υπηρεσίες του προσφέροντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να πραγματοποιούν video-κλήσεις, να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία «Αναμονή Κλήσεων», αλλά και να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους από τα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές FROG μπορούν πλέον να απολαμβάνουν video-κλήσεις1 με την πιο οικονομική χρέωση της αγοράς, μόνο 0,0036€/δευτ. προς εθνικούς προορισμούς, αλλά και προς διεθνείς προορισμούς με πολύ χαμηλές χρεώσεις.2 Επιπλέον, οι κάτοχοι FROG μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshop και των συνεργατών τους με την υπηρεσία “Any Value Top Up”, ζητώντας απλά από τον πωλητή να πιστώσει το καρτοκινητό τους με όποιο ποσό επιθυμεί.

Το FROG προσφέρει, επίσης, αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του την υπηρεσία «Αναμονή Κλήσεων» για να μπορούν όταν ήδη μιλούν στο κινητό τους, να δέχονται μια δεύτερη κλήση, την οποία ή θα απαντούν ή θα βάζουν σε αναμονή.

Unlimited Welcome Tones από την Vodafone

 

Νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν πλέον να κατεβάσουν στο κινητό τους απεριόριστα Welcome Tones για να ορίζουν εκείνοι τι θα ακούν αυτοί που τους καλούν! Οι συνδρομητές της υπηρεσίας «Unlimited Welcome Tones», μέσα από τον ευρύ μουσικό κατάλογο της Vodafone, που περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών, έχουν τη δυνατότητα:
• Να κατεβάζουν απεριόριστα Welcome Tones στο κινητό τους μόνο με €0,75/εβδομάδα!
• Να κάνουν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα απεριόριστα Welcome Tones
• Να ορίζουν ποιο Welcome Tone θα ακούει κάθε επαφή ή ομάδα επαφών, ακόμη και ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα που τους καλεί.

Η ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσω της μουσικής φωνητικής πύλης 1444 του Vodafone live!/My Web καθώς και μέσα από το www.vodafone.gr.

 

 

Κωνσταντίνα Βλάχα

konvlacha@pcnews.gr

 

1 Για να κάνουν χρήση της υπηρεσίας video-κλήση οι συνδρομητές πρέπει να έχουν συσκευή συμβατή με την υπηρεσία και να βρίσκονται σε κάλυψη τρίτης γενιάς.

2 Χρέωση video-κλήσης προς Διεθνείς προορισμούς (Ζώνες 1Α, 1Β, 2, 3,4,5,6): 1,4760 €/30 δευτ., προς Διεθνείς προορισμούς (Δορυφορικά δίκτυα- Ζώνη 7): 4,4280 €/30 δευτ.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *