Δημιουργήστε επαγγελματικά banners δωρεάν

 

Δημιουργήστε επαγγελματικά banners δωρεάν

 

Σ’ αυτό το τεύχος θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε επαγγελματικά banners χωρίς διαφημίσεις και μάλιστα δωρεάν. Σας προτείνουμε παρακάτω 2 sites στα οποία φτιάχνετε τα banners σας online με απλά βήματα:

 

  1. www.bannerfans.com

 

Πλοηγηθείτε στην παραπάνω διεύθυνση και πρώτα απ’ όλα δημιουργήστε ένα λογαριασμό. Κατόπιν, πατήστε (κάτω αριστερά) “Start new”

Μπορείτε να αφήσετε το μέγεθος στο “Preset 728×90 Leaderboard” ή να το αλλάξετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης επιλέγετε το χρώμα του banner σας, αν θα είναι gradient ή όχι και το είδος του, ή ανεβάζετε μια δική σας εικόνα.

 

Εικόνα 1.

 

Πατήστε «Text & Fonts» για να βάλετε το κείμενό σας. Μπορείτε να βάλετε 2 γραμμές. Η πρώτη είναι η κύρια, προφανώς η ονομασία του site σας και η δεύτερη μια μικρή περιγραφή του (δεν δέχεται ελληνικά). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος των γραμμάτων και αν θα έχουν κάποια κλίση.

Αφού τελειώσετε, πατήστε στο επόμενο tab (Shadow & effects) ώστε να επιλέξετε αν τα γράμματά σας θα έχουν κάποια σκιά και το μέγεθός της. Μπορείτε κάθε λίγο, να κάνετε κλικ στο “Update my banner” ΄΄ώστε να παρακολουθείτε τις αλλαγές.

Στο επόμενο tab (Border) επιλέγετε το περίγραμμα και το πάχος του αν θέλετε και τέλος στο tab Format, επιλέγετε το είδος του αρχείου στο οποίο θα σώσετε το banner σας. Αν όλα πάνε καλά, θα έχετε ένα αποτέλεσμα σαν το παρακάτω:

 

Μπάνερ 1

 

  1. www.livebannermaker.com

 

Πλοηγηθείτε στην παραπάνω διεύθυνση και πραγματοποιήστε μια εγγραφή. Αφού σας αποσταλούν τα στοιχεία σας κάντε login και πηγαίνετε και πάλι στην αρχική σελίδα και πατήστε “Create Banner”. Ανοίγει μια σελίδα στην οποία επιλέγετε το μέγεθος του banner σας ή κάποιο από τα προεπιλεγμένα.

 

Εικόνα 2

 

Κατόπιν πατήστε στο “Add Background” όπου επιλέγετε τα χρώματα, το στυλ και το περίγραμμα. Τώρα πατήστε “Add Text” για να προσθέσετε το κείμενό σας, τη θέση του, το χρώμα και το μέγεθός του. Προχωρήστε στο “Add Effects” όπου προσθέτετε κάποια πολύ απλά εφέ ή ανεβάζετε το δικό σας logo ή εικόνα της αρεσκείας σας.

Όποτε θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο βήμα πίσω ώστε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Το banner σας είναι πλέον έτοιμο, πατήστε “Save or Download”.

Αν όλα πήγαν καλά θα έχετε ένα αποτέλεσμα όπως το παρακάτω:

 

Μπάνερ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *