Κόλπα για κινητά τηλέφωνα

 

Κόλπα για κινητά τηλέφωνα

 

Έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, πολλά κόλπα για κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να τα βρείτε όλα αναλυτικά, κάνοντας αναζήτηση στην αρχική μας σελίδα. Βάλτε σαν όρο αναζήτησης τη μάρκα του κινητού σας ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε.

Παρακάτω σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες:

 

  1. Απόκρυψη αριθμού

Αν θέλεις να καλέσεις κάποιον και να μην φαίνεται ο αριθμός σου, πληκτρολόγησε “#31#” και κατόπιν τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις

 

  1. Αναμονή κλήσης

Αν την ώρα που σας καλούν, μιλάτε, μπορείτε να κρατήσετε την κλήση πληκτρολογώντας”*43# + πλήκτρο κλήσης (συνήθως το “πράσινο ακουστικό”).Για να απενεργοποιήσεις την αναμονή, πάτα “#43#”

 

  1. Είμαι κατηλειμμένος

Αν θέλετε το κινητό σας να δείχνει συνεχώς κατειλημμένο, πληκτρολογήστε “*21* + πρόθεμα δικτύου + “#”. Παράδειγμα: *21*6999#. Αν δώσετε ολόκληρο τον αριθμό, η κλήση σας προωθείται σ’ αυτόν τον αριθμό και βέβαια χρεώνεστε κι εσείς. Για να απενεργοποιήσετε την προώθηση πληκτρολογήστε “#21#”.

 

  1. Δεν έχω μπαταρία

Ένα σχετικό συχνό και άκρως εκνευριστικό πρόβλημα, για το οποίο υπάρχει μια απλή λύση. Όλα τα κινητά έχουν μια εφεδρική αποθηκευμένη ενέργεια την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολογώντας “*3370#”. Μ’ αυτό τον τρόπο δίνετε στο κινητό σας μέχρι και 50% επιπλέον ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις που θέλετε. Όταν θα το φορτίσετε, θα φορτιστεί και αυτή η εφεδρική ενέργεια.

 

  1. Αριθμός ανάγκης

Ο αριθμός ανάγκης για όλο τον κόσμο είναι “112”. Μπορείτε να τον καλέσετε σε όλες τις χώρες και ακόμα και με μπλοκαρισμένο κινητό

 

 

Διαφήμιση Fantastic Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *