Νέα κινητής τηλεφωνίας – Ιούνιος 2011

 

Νέα κινητής τηλεφωνίας – Ιούνιος 2011

 

Εφαρμογές για iPhone

 

1. Αντικουνουπικό – Δωρεάν

 

Καλό το καλοκαιράκι, αλλά φέρνει μαζί του κι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να σας τύχουν, είτε στο σπίτι σας είτε στην εξοχή: τα κουνούπια! Όμως δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας, αφού το iPhone έχει φροντίσει και γι’ αυτό!

Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε, η εφαρμογή Mosquito Device δρα ως αντικουνουπικό, χρησιμοποιώντας υψηλής βαθμίδας ηχητικά κύματα για να κρατά τα ενοχλητικά έντομα μακριά σας.

Είναι σχεδόν αθόρυβο για να μη σας ενοχλεί, ενώ φυσικά είναι κι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, αφού δεν μυρίζει και δεν προκαλεί καμία ζημιά σε ανθρώπους, κατοικίδια και φυτά.

Πάρτε το μαζί σας στην εξοχή, στο κάμπινγκ, στο ψάρεμα ή όπου αλλού θέλετε και ξεφορτωθείτε τις ταμπλέτες και τα «περίεργα» υγρά…

 

  1. ΝΑVV Greece – €9,99

 

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τα καλά επώνυμα προγράμματα πλοήγησης για iPhone να κοστίζουν γύρω στα 50 ευρώ.

Η καλή είδηση όμως έρχεται από Ολλανδία μεριά και συγκεκριμένα από την εταιρεία Appstores BV, η οποία προωθεί το ΝΑVV, μια καθ’ όλα αξιόπιστη εφαρμογή πλοήγησης για iPhone στην τιμή των 10 ευρώ! Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το NAVV Greece, η έκδοση με ελληνικούς χάρτες που αναμένεται να «σπάσει» την αγορά.

Προσφέρει turn-by-turn πλοήγηση, με φωνητικές οδηγίες, ειδοποιήσεις για όρια ταχύτητας, τρισδιάστατη απεικόνιση για πιο ρεαλιστικούς χάρτες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Πολύ καλή και γρήγορη on-board εφαρμογή που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet μέσω 3G ή Wi-Fi και συνεπώς έξτρα κόστη.

 

  1. Συναλλαγές μέσω κινητού

 

Η Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε την ανάπτυξη της ολοκληρωμένης εφαρμογής ηλεκτρονικής τραπεζικής για κινητά τηλέφωνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω κινητού.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρεται ότι μεταξύ των δυνατοτήτων που απολαμβάνει ο κάτοχος της εφαρμογής συγκαταλέγονται οι μεταφορές λογαριασμών, η πληρωμή πιστωτικών καρτών, η ενημέρωση για υπόλοιπα και η δήλωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με iPod Touch, iPhoneκαι iPad.

 

  1. «Φορητό» γραφείο για iPhone

 

 

Η DocuWare παρουσιάζει την εφαρμογή για το iPhone DocuWare Mobile. Η εφαρμογή για το iPhone υποστηρίζει διαλόγους αναζήτησης, λίστες εργασιών και ροές εργασίας εγγράφων.

Ο χρήστης μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του, να ανακαλέσει κάποιο έγγραφο χωρίς ανατρέξει στον υπολογιστή του απλά πατώντας το εικονίδιο DocuWare App.

Η εφαρμογή μπορεί να ανοίξει όλα τα έγγραφα ανεξαρτήτων μορφής και ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στη ροή των εργασιών του γραφείου ακόμη και ενώ ταξιδεύει. Για παράδειγμα, τα τιμολόγια μπορούν να πάρουν έγκριση με τη ‘σφραγίδα’ DocuWare που ανήκει σε κάποιον χρήστη. Όπως με όλες τις λύσεις DocuWare η ασφάλεια εξασφαλίζεται μέσω HTTPS-κρυπτογράφησης.

Η CPI είναι επίσημος διανομέας της Docuware.

 

Τέλος, θεωρούμε χρήσιμο να σας δώσουμε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τον ελληνικό οδηγό του iPhone 3 για λογισμικό iOS 4.2 και 4.3

 

Πηγή: Mobilenews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *