Κατεβάστε flash games και παίξτε τα offline


 

Κατεβάστε flash games

και παίξτε τα offline

Σας αρέσει να παίζετε flash games online; Όλο και με κάποιο θα έχετε κολλήσει τελευταία. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να κατεβάσετε ένα flash game στον υπολογιστή σας και να το παίζετε με την ησυχία σας χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις;;

Ας μπούμε όμως κατευθείαν στο θέμα και πρώτα απ’ όλα, πως να κατεβάσετε ένα flash game.

1. Κατέβασμα flash games

Το να κατεβάσουμε ένα flash game στον υπολογιστή μας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία και υπάρχουν και αρκετοί τρόποι για να το κάνετε.

Ένας τρόπος είναι να κάνετε δεξί κλικ σ’ ένα σημείο της ιστοσελίδας και να επιλέξετε “View Page Source”, εμφάνιση του κώδικα της σελίδας δηλαδή κι από κει να δείτε τον απευθείας σύνδεσμο στο αρχείο του παιχνιδιού. Ένας άλλος τρόπος είναι να περιμένετε να “φορτώσει” το παιχνίδι στον φυλλομετρητή σας και μόλις γίνει αυτό, να το “σώσετε” από τον προσωρινό φάκελο αποθήκευσης του browser σας. Επειδή βέβαια οι 2 παραπάνω τρόποι απαιτούν κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις από σας, σας δίνουμε κι έναν τρίτο τρόπο ευκολότερο. Απλά πλοηγηθείτε στο site File2HD και αφήστε το να τα κάνει όλα για σας. Με το εν λόγω site μπορείτε να κατεβάσετε και βιντεάκια καθώς και μουσική από site όπως το Myspace, καθώς και από τα περισσότερα online gaming sites. Λέμε τα πετρισσότερα γιατί για παράδειγμα δεν μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια από το Kongregate, ένα από τα καλύτερα sites για online gaming, μπορείτε όμως να κατεβάσετε από το AddictiveGames.

Πως δουλεύει:

  1. Πλοηγηθείτε στη σελίδα στην οποία βρίσκεται το game

  2. Κάντε copy τη διεύθυνση της ιστοσελίδας και κάντε τη paste στο File2HD

  3. Βάλτε “Filter” στην επιλογή “Objects” και κάντε κλικ στο “Get Files”

  4. Κατόπιν, το File2HD θα βρει τον απευθείας σύνδεσμο για το παιχνίδι

  5. Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και επιλέξτε ‘Save Link As’ ώστε να “σώσετε” το παιχνίδι στον υπολογιστή σας

2. Παίξτε Flash Games Offline

Τώρα που έχετε το παιχνιδάκι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο δωρεάν προγραμματάκι, το FlashOffliner (δυστυχώς τρέχει μόνο σε Windows) ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια μικρή κι εύκολα επεξεργασία των .swf αρχείων και να τα μετατρέψετε σε παιχνίδι που παίζεται.

Τα βήματα είναι:

  1. Κατεβάστε κι εγκαταστήστε τον FlashOffliner. Η εγκατάστασή του έχει ήδη 2 παιχνιδάκια και 3 ακόμα τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε αργότερα. Αν θέλετε να τα εγκαταστήσετε δείτε το βήμα 4

  1. Τώρα που το εγκαταστήσατε, θα δείτε ένα εικονίδιο στην taskbar. Κάντε δεξί κλικ ώστε να δείτε τη λίστα των διαθέσιμων παιχνιδιών και τις επιλογές του προγράμματος

  1. Χρειάζονται 2 βήματα για να προσθέσετε ένα “κατεβασμένο” flash game στη λίστα του FlashOffliner. Πρώτα κάντε κλικ στο ‘Create New Flash Offliner Package’ και “δείξτε” στο “κατεβασμένο” πακέτο του παιχνιδιού. Κατόπιν θα ερωτηθείτε ώστε να ονομάσετε το νέο σας παιχνίδι καθώς και κάποιες άλλες μικρές ερωτήσεις χωρίς σημασία. Στο τέλος πρέπει να δημιουργηθεί ένα αρχείο του τύπου “όνομα_παιχνιδιού.fop”

  2. Κάντε και πάλι δεξί κλικ στο εικονίδιο του FlashOffliner κι αυτή τη φορά επιλέξτε ‘Install FlashOffliner ’. “Δείξτε” στο αρχείο “όνομα_παιχνιδιού.fop” που μόλις δημιουργήθηκε ώστε να το εγκαταστήσετε.

  3. Έτσι το παιχνίδι θα εγκατασταθεί και θα προστεθεί στη λίστα του FlashOffliner

Εδώ πλέον είστε έτοιμοι να παίξετε το παιχνίδι σας.

Δείτε κάποιες πηγές εθιστικών παιχνιδιών: best online flash, addictive flash game

online casinos ανασκόπηση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *