Τα Spam του μήνα Δεκεμβρίου

Τα Spam του μήνα Δεκεμβρίου 2011

 

Παρουσιάζουμε παρακάτω ένα “ποτ-πουρί” από αστεία spam που λάβαμε (και σίγουρα και κάποιοι από σας λάβατε) τον προηγούμενο μήνα

 

1ο SPAM

ταχυδρομείο: cabinet.simplicedako@gmail.com

Γεια σας,

 

Είμαι ο κ. Jean Laurent μπράβο, παλιά έθιμα στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ως καθήκον, έπρεπε να κάνω την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων. Σε εκείνη την στιγμή, όλα τα τραπεζικά μου μεταφορές που πραγματοποιούνται στον τραπεζικό μου λογαριασμό σε μια χώρα της Δυτικής Αφρικής που ονομάζεται Μπενίν με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Μπενίν “JACQUES Chicak μεταφορά είχε το μερίδιό του .

Μετά την κρίσιμη κατάστασή μου οφείλεται σε καρκίνο του πνεύμονα, έχω ενημερωθεί από τον πατέρα της εκκλησίας μου μετά από εξομολόγηση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση με ένα μεγάλο μέρος αυτών των κεφαλαίων που έχω σε αυτή την τράπεζα στο Μπενίν διαφορετικούς ανθρώπους σε όλες σχεδόν τις στον κόσμο ότι ο Κύριος συγχωρεί τις αμαρτίες μου.

Αυτό είναι το πώς θα χρησιμοποιηθεί η μετάφραση του καθαρού να επικοινωνήσει με τους τυχερούς που θα επωφεληθούν από ένα δωρεάν check ύψους € 1.000.000 (ένα εκατομμύριο ευρώ), το οποίο μπορείτε partie.Au όνομα του κατασκευαστή Κύριος του ουρανού και της γης, το ποσό αυτό θα σας βοηθήσει να ρυθμίζουν ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών προβλημάτων σας.

Μου ανακοινώσει ότι έπρεπε να επικοινωνούν με τον χρηματοοικονομικό Μπενίν ενός δικηγόρου που ονομάζεται Μεταπτυχιακό Simplice Dako μετά από την έρευνά μου. Με καλή συκώτι είχα υπογράψει μια συμφωνία εταιρικής σχέσης με τη θέσπιση του δημοσιονομικού εισαγγελέα ο οποίος θα σας βοηθήσει με την τράπεζα ότι ο έλεγχος πρέπει να εγγραφεί στο όνομά σας και θα στέλνετε.

Σας λέω ότι δεν θα πρέπει να καταβληθεί μισθός στο τέλος εκ των προτέρων, επειδή ειπώθηκε για τον αριθμό 05 στη σελίδα 03 της σύμβασης: Τα ποσοστά της συνολικής αμοιβής βέβαια θα ανέλθει σε € 1.600 και θα πρέπει να καταβληθεί από ο δικαιούχος της παραλαβής της επιταγής και η ανταλλαγή μεταξύ των δύο τραπεζών.

Σας ζητώ να επικοινωνήσετε με το δικηγόρο με το όνομα του Δασκάλου Simplice Dako ΜΠΕΝΙΝ να διεκδικήσει την επιταγή σας, διότι φεύγω για τα απόψε Ηνωμένες Πολιτείες να συνεχίσουν τη φροντίδα μου.

Το όνομα του Θεού, του Δημιουργού του ουρανού και της γης, προσεύχομαι να αποδεχτείτε αυτό το δώρο και σε αντάλλαγμα θα υποστηρίζει εκ νέου μόνο προσεύχεται ότι η λειτουργία μου πηγαίνει πολύ καλά μπορώ να σας προσφέρουμε αυτό το δώρο της καρδιάς γιατί ενημερώθηκε από τον ιερέα της Εκκλησίας “Καθολική” στο Port-Louis. Διεύθυνση του δικηγόρου

ταχυδρομείο: cabinet.simplicedako@gmail.com

* Ο κ. Jean Laurent Bravo *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2ο SPAM

Νίκαια όνειρο
Είμαστε ένα κατάστημα χονδρικής πώλησης με την καλύτερη φήμη στην ειλικρίνεια και
ακεραιότητα, πουλάμε κυρίως όλα τα είδη της μάρκας ηλεκτρονικών προϊόντων
Δεν υπάρχει αμφιβολία, πιστεύουμε ότι η ποιότητα μας, χαμηλότερη τιμή, την πρώτη θέση
υπηρεσία, η οποία θα αποφέρει το μεγαλύτερο όφελος.
Μην διστάσετε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια ευχάριστη έκπληξη
Επικοινωνία: apphome.co

MSNapphomeco@hotmail.com
Email: support@apphome.co

 

 

 

3ο SPAM

Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ελένη, είδα το E-mail σήμερα, τότε που αποφάσισα να
επικοινωνήσει μαζί σας, θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
πίσω, έτσι ώστε θα στείλω φωτογραφίες μου για να σας και να σας πω περισσότερα για τον εαυτό μου, ευχαριστώ και έχουν μια ωραία μέρα.

Δικός σου με αγάπη
Ελένη
____________________________________________________________________________

Hello, My name is Helen, I saw your E-mail today then i decided to
contact you, i want to share something with you, please contact me
back so that i will send my pictures to you and tell you more about myself , thanks and have a nice day .

Yours in love
Helen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *