PC news…letter 87 – 22/12-28/12

 

Εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter Τεύχος 87 Εβδομάδα 22/12-28/12

pcnews_logo…..letter

Εβδομαδιαίο newsletter  για τους υπολογιστές, τα κινητά,  το ίντερνετ, τα games και την τεχνολογία  
Δωρεάν On-line

To Office 365 η πρώτη και μοναδική μεγάλη υπηρεσία παραγωγικότητας στο cloud

Εναρμονίζεται με τα κορυφαία πρότυπα που θέτουν η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ για προστασία και ασφάλεια δεδομένων
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2011 –  H Microsoft Corp. ανακοίνωσε στις 14 Δεκεμβρίου ότι το Office 365, η επόμενης γενιάς σουίτα παραγωγικότητας στο cloud, είναι η πρώτη και μοναδική μεγάλη πλατφόρμα cloud που προσφέρει υπηρεσίες που βασίζονται σε κορυφαία πρότυπα που ισχύουν για την προστασία και την ασφάλεια των πληροφοριών για πελάτες που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις ΗΠΑ. Ως μέρος της συμβατικής της δέσμευσης προς τους πελάτες της, η Microsoft υπογράφει τις Πρότυπες Ρήτρες (Model Clauses) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που θα βοηθήσει τους πελάτες της να πιστοποιήσουν τον εναρμονισμό τους με την αυστηρή Οδηγία για την Προστασία των Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης, εναρμονίζεται με το Νόμο περί Διαθεσιμότητας και Υπευθυνότητας Ασφάλειας Υγείας (HIPAA) που ισχύει για τις ΗΠΑ.
Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε τη διάθεση του Office 365 Trust Center.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

1 στους 2 Έλληνες δεν έχει μπει ποτέ στο διαδίκτυο

Τα τελευταία στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής σχετικά με τη χρήση του Internet στα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν οτι οι Έλληνες είναι ψηφιακά αναλφάβητοι.Σύμφωνα με την Eurostat, το 50% των Ελληνικών σπιτιών δεν έχουν πρόσβαση στο Internet όταν στο σύνολο της ΕΕ το ποσοστό των κατοίκων που δεν έχουν πρόσβαση είναι 27%.Οι χώρες που είναι σε χειρότερα επίπεδα από την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία με 55% και η Ρουμανία 53%. Σε επίπεδο κατοίκων, το 45% των Ελλήνων δεν έχει μπει ποτέ στη ζωή του στο Internet όταν στην Ευρώπη ο μέσος όρος αγγίζει το 24%.
Το πρόβλημα του ψηφιακού αναλφαβητισμού σίγουρα θα έπρεπε να είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστού.
Πηγή: TechIT.gr

Υπερ-υπολογιστής «βλέπει» τα δύο τρίτα του σύμπαντος

Η μεγαλύτερη προσομοίωση του σύμπαντος που έχει μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί, εκτελέστηκε από τον 26ο ισχυρότερο υπολογιστή του κόσμου.Ερευνητές  στο Korea Institute for Advanced Study στη Σεούλ χρησιμοποίησαν για το πείραμα τον υπερ-υπολογιστή Tachyon ΙΙ, ο οποίος διαθέτει σκληρό δίσκο 157.392 GB και περισσότερους από 26.232 επεξεργαστές.
Χρειάστηκαν 20 μέρες για να καταφέρει να αναλύσει τα περίπου 374 δισεκατομμύρια σωματίδια, αριθμός που ισοδυναμεί με περίπου τα δύο τρίτα του μέχρι σήμερα γνωστού σύμπαντος.
Ο σκοπός της μελέτης -που ονομάζεται Run Horizon 3 ήταν να προσομοιώσει τη γέννηση και την εξέλιξη του σύμπαντος και να επαληθεύσει εάν το πρόγραμμα τελικά μπορεί όντως να απεικονίσει επαρκώς τη διαστημική μας γειτονιά. Με τη μελέτη αυτής της εικονικής εκδοχής, οι αστρονόμοι θα μπορούν να προβλέψουν καλύτερα την αλλαγή του σύμπαντος με την πάροδο του χρόνου. Πηγή: TechIT.gr

Κορυφαία διάκριση στο ebusiness

Η cosmoONE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο της κατηγορίας της, κατά την τελετή απονομής των βραβείων του κορυφαίου διαγωνισμού για το ηλεκτρονικό επιχειρείν «e-volution awards», που  έλαβε χώρα την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Η cosmoONE βραβεύθηκε ανάμεσα σε 70 περίπου συμμετοχές, για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις» καταθέτοντας μια πλήρη ανάλυση της εμπειρίας που κατέχει, αλλά και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που έχει προσφέρει στους μετόχους και τους πελάτες της με την αδιάλειπτη  παροχή της υπηρεσίας από το 2001.
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν  από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους θεσμικών φορέων (Γ.Δουκίδης, Π. Κουρουθανάσης, Μ. Βρεχόπουλος, Ι. Κουρνιώτης,  Π. Γκεζερλής, Γ. Σύρρος).
Ο κ. Θανάσης Πετμεζάς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Σ. Κομνηνό, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και δεσμεύθηκε για περισσότερες επιτυχίες στο προσεχές μέλλον. Ο κ. Π. Γκεζερλής, μέλος της κριτικής επιτροπής, που αιτιολογούσε την επιλογή κάθε βράβευσης, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και στο μερίδιο του 60% της αγοράς που κατέχει η cosmoONE στην παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών και Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών.

Αnonymous νέο μήνυμα για την Ελλάδα

Με νέο τους μήνυμα-γροθιά στο Ελληνικό κατεστημένο, μέλη των Anonymous υποστηρικτές του #OpGreece ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Μέσω μηνύματος στο Twitter, όπως μας έχουν συνηθίσει τα μέλη της παγκοσμίου φήμης χακτιβιστικής ομάδας με την έντονη δραστηριότητα, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού παγκοσμίως, εκθέτουν ερωτήματα-διαπιστώσεις που πρέπει να βάλουν όλους μας σε σκέψεις. Συγκεκριμένα στο μήνυμά (δείτε το πλήρες μήνυμα εδώ) τους αναφέρουν «Γειά σου Ελλάδα, σου θυμίζουν κάτι”;
• 40% αύξηση των αυτοκτονιών
• 60% αύξηση της μετανάστευσης στο
εξωτερικό
• 18% επίσημη – 25% ανεπίσημη ανεργία
• Μισθοί και συντάξεις έγιναν φιλοδωρήματα
• Αντισυνταγματικά δάνεια και φόροι
• Πολιτικοί που ομολογούν την ανικανότητά τους αλλά δεν παραιτούνται
• Κυβέρνηση που δίνει λόγο μόνο στην τρόϊκα
• Κλέφτες πολιτικοί και το συνάφι τους ακόμα γυρνάνε ελεύθεροι
• Οι δημοκρατικές εκλογές τους φοβίζουν
• ‘Οποιος είναι απλήρωτος, διαφωνεί και απεργεί δαιμονοποιείται και καθυβρίζεται
• Το σχέδιό τους είναι: «διαίρει και βασίλευε»
• Τα μεγάλα ΜΜΕ παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους: «πλήρωνε, υποτάξου αλλιώς θα έρθει η καταστροφή» …..

ΝΕΑ εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΝΟΗΣΙΣ

Το ΝΟΗΣΙΣ από αρχές της χρονιάς διοργανώνει δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα:

ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικά δέκα συναντήσεων με θέμα τον Αερομοντελισμό, που απευθύνεται σε μαθητές 11 – 14 ετών. Πρόκειται για εργαστηριακό πρόγραμμα κατασκευής αερομοντέλων, όπου τα παιδιά που συμμετέχουν γνωρίζουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά τις αρχές της πτήσης και της αεροδυναμικής, μέσω της κατασκευής και δοκιμαστικής πτήσης μοντέλων αεροπλάνων. Με τον τρόπο αυτό οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με την κατασκευή και δοκιμή αρχικά απλών και σταδιακά πιο σύνθετων μοντέλων ελεύθερης πτήσης, που απαιτούν ρυθμίσεις και ελέγχους. Την οργάνωση του περιεχομένου και την εκτέλεση του προγράμματος πραγματοποιούν, στο πλαίσιο της διάδοσης του αεραθλητισμού, οι μηχανικοί – μέλη της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Κανδυλάκης και Άννα Σφέτκου. Διεξάγεται κάθε Σάββατο από τις 15.30 μέχρι τις 17.00, από 21/1/2011 μέχρι 7/4/2011 (εξαιρούνται το Σάββατο 25/2 και 24/3).

ROBOTIXLAB 1: Κίνηση, Ήχος, Φως
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα τριών συναντήσεων με θέμα την Ρομποτική. Πρόκειται για εργαστηριακό πρόγραμμα βιωματικής μάθησης, στο οποίο μαθητές 10 – 12 ετών έρχονται σε επαφή με την επιστήμη της ρομποτικής κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας πραγματικά ρομπότ. Οι συμμετέχοντες δουλεύουν συνεργατικά μέσω ενός θεματικού σεναρίου προσπαθώντας να επιλύσουν κάποιο πρόβλημα με την χρήση ρομπότ. Ο πρώτος κύκλος RobotixLab 1 έχει θέμα «Ρομποτική κίνηση, ήχος, φως». Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με διεξαγωγή διαγωνισμού ρομποτικού χορού και ράλι. Την οργάνωση του περιεχομένου και την εκτέλεση του προγράμματος πραγματοποιεί ο Μηχανικός Ρομποτικής Αντώνης Κάνουρας. Κάθε Κυριακή από τις 11.30 μέχρι τις 13.00 θα διεξαχθούν 3 κύκλοι: Α΄ κύκλος 15, 22, 29 Ιανουαρίου, Β’ κύκλος 12, 19 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου, Γ΄ κύκλος 18 Μαρτίου, 1, 8 Απριλίου.

Και στα δύο προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες
ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης
Δευτέρα – Παρασκευή: 12.00 – 15.00
Πέτρος Βογιατζόγλου/ Μιχάλης Παπουτσίδης
Τηλέφωνο: 2310 483000, εσωτ. 140/ 162
Φαξ: 2310 483020
Email: vogiatzoglou@noesis.edu.gr
www.noesis.edu.gr
www.facebook.com/NoesisScienceCenter
Χριστούγεννα στο ΝΟΗΣΙΣ

Την περίοδο των γιορτών, από τις 26 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2012, το ΝΟΗΣΙΣ λειτουργεί καθημερινά (εκτός από τις 31/12 και 1/1), από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με «άρωμα Χριστουγέννων». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:

Το Άστρο των Χριστουγέννων
Μια ταινία παραγωγής του Ιδρύματος Ευγενίδου, που παρουσιάζει με ιστορικά όσο και επιστημονικά δεδομένα τις επικρατέστερες θεωρίες σχετικά με το ουράνιο φαινόμενο του «Άστρου» της Βηθλεέμ.

Η Φοίβη και οι 4 πλανήτες
Πρόκειται για φιλοξενούμενη θεατρική παράσταση, με κεντρική ηρωίδα τη Φοίβη, ένα κορίτσι ονειροπόλο και φιλότεχνο που θέλει να αλλάξει τη ζωή του και να κερδίσει ένα καλύτερο μέλλον. Μια παράσταση βασισμένη σε ένα έργο πρωτότυπο, γεμάτη μουσική, τραγούδια και μηνύματα για έναν καλύτερο κόσμο.

Τα Χριστούγεννα του επιστήμονα
Ένα πρόγραμμα που μέσα από εντυπωσιακά πειράματα με απλά υλικά, καταφέρνει να συνδυάσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την μαγεία της επιστήμης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ ανάλογες παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται στο «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Έκθεση».

Ο Καραγκιόζης και ο δράκος των άστρων
Εναλλακτικό έργο θεάτρου σκιών με τον παλιό μας φίλο τον Καραγκιόζη να συναντά τους μεγαλύτερους επιστήμονες σε μια διασκεδαστική και διδακτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Μουσικές εκδηλώσεις
Με χριστουγεννιάτικους (και όχι μόνο) ήχους από νέους καλλιτέχνες.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προβολές τρισδιάστατων ταινιών στον κινηματογράφο με γιγαντοοθόνη (Κοσμοθέατρο) και τον Προσομοιωτή, καθώς και οι επισκέψεις στο Μουσείο Τεχνολογίας και στην έκθεση «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας».
Από 26 Δεκεμβρίου μέχρι 8 Ιανουαρίου
καθημερινά, 11.00–19.00
ΚΛΕΙΣΤΑ: 31/12 και 1/1 (Πρωτοχρονιά)

Οι νέοι
AMD Opteron™
εξοπλίζουν
τους παγκοσμίως κορυφαίους Supercomputers

— Η σειρά επεξεργαστών AMD Opteron™6200 αναγνωρίστηκε ως «New Product to Watch» για το 2012 και επιλέχθηκε στο πρόγραμμα Blue Waters του National Science Foundation —

Η AMD (NYSE: AMD) ανακοίνωσε ότι η νέα σειρά επεξεργαστών AMD Opteron™6200 έχει επιλεχθεί από τους συντάκτες και τους αναγνώστες του HPCwire ως ένα από τα πέντε κορυφαία αξιοπρόσεκτα προϊόντα για το 2012.
Η εν λόγω σειρά επιλέχθηκε από το Εθνικό Κέντρο για Εφαρμογές Υπερυπολογιστών (NCSA) του Πανεπιστημίου του Illinois για να εξοπλίσει το πρόγραμμα “Blue Waters” του National Science Foundation (NSF). Επιπλέον, η AMD εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στην πρόσφατη εξαμηνιαία λίστα TOP500 Supercomputers list για την εφαρμογή πάνω από δύο εκατομμυρίων πυρήνων AMD Opteron σε πολλούς από τους πιο γρήγορους υπερυπολογιστές του κόσμου σε 14 χώρες.   
Με περισσότερα από 235 XE6 cabinets της Cray που χρησιμοποιούν περίπου 50.000 επεξεργαστές Opteron της AMD, ο υπερυπολογιστής Blue Waters αναμένεται να εξασφαλίσει σταθερή απόδοση άνω του ενός petaflop και να επιτύχει σημαντικές επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που σχετίζονται με σημαντικά φαινόμενα, όπως: η εξέλιξη του σύμπαντος μετά το Big Bang, η μορφοποίηση ανεμοστρόβιλων, ο μηχανισμός με τον οποίο οι ιοί εισέρχονται στα κύτταρα.

Διαθέσιμος o FireFox 9

Ο Mozilla Firefox 9.0 κυκλοφόρησε επίσημα και μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση με το να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Firefox.
Η ενημέρωση περιλαμβάνει την Type Inference, ένα χαρακτηριστικό που η Mozilla υποστηρίζει ότι πρόκειται να ενισχύσει τις επιδόσεις του JavaScript έως και κατά 30%, ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία βλετιωμένη ενσωμάτωση θεμάτων, καθώς και πλοήγηση σε OS X Lion με χειρονομία δύο δαχτύλων. Τέλος, υπάρχει η συνήθης σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας.
Πηγή: TechIT.gr

Οι νικητές βραβεύθηκαν, το περιβάλλον κέρδισε

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στις  «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές»
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων του διαγωνισμού “Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές”, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, με την παρουσία των διακριθέντων μαθητών, εκπαιδευτικών, καθώς και εκπροσώπων από τους 19 Δήμους, που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, στελεχών του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και ελλήνων Ολυμπιονικών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απεύθυναν ο κ. Μιχάλης Κοντογιάννης, Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ο κ. Μιχάλης Χάλαρης, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και ο κ. Κώστας Καρτάλης, Πρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων.  

Συμβουλές για ασφαλείς online χριστουγεννιάτικες αγορές

1. Ελέγξτε τη συσκευή από όπου θα πραγματοποιήσετε αγορές: Όπως το αμάξι σας χρειάζεται έναν έλεγχο πριν κάνει το μακρύ ταξίδι, ο υπολογιστής σας ίσως χρειαστεί λίγη προσοχή πριν συνδεθείτε για τα ψώνια σας. Βελτιώστε την προστασία του, αναβαθμίζοντας και επιδιορθώνοντας τον browser σας, το λειτουργικό σας σύστημα και το anti-malware του.
2. Προτιμήστε γνωστά sites: Κάντε τις αγορές σας από ιστότοπους που έχουν εδραιώσει τη φήμη ότι κάνουν αυτό ακριβώς που διαφημίζουν, παρέχοντας ακριβείς περιγραφές εμπορεύματος και παραδίδοντάς το σε καλή κατάσταση και στην ώρα του.
3. Να είστε προσεκτικοί με τις «απίστευτες» προσφορές: Αν δείχνει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι ψεύτικο, ειδικά αν πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά σε ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα της εποχής. Τέτοιες προσφορές μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικές, αλλά είναι πραγματικά πιο ασφαλές να αποφύγετε το κλικάρισμα σε συνδέσμους που προσφέρουν αγαθά, υπηρεσίες και δωροκάρτες σε απίθανα χαμηλές τιμές, είναι απλά πολύ διακινδυνευμένο. Βέβαια δεν είναι όλοι οι φορείς προσφορών απατεώνες, αλλά αναρωτηθείτε αν τα υποσχόμενα κέρδη αξίζουν το ρίσκο (ή googlάρετε την προσφορά και τον φορέα της για να διασταυρώσετε τι λένε οι άλλοι)
4. Επιμείνετε σε ασφαλείς συναλλαγές: Όταν έχετε φτάσει στη διαδικασία παραγγελίας σε μία ιστοσελίδα, ελέγξτε ώστε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείται SSL, το βασικό σε ασφαλείς αγορές που μπορείτε να διαπιστώσετε με ποικίλους τρόπους………

Για να δείτε και τις υπόλοιπες από τις 10 συμβουλές για ασφαλείς online χριστουγεννιάτικες αγορές, μπορείτε να επισκεφθείτε τo Blog της ESET «10 Συμβουλές για ασφαλείς χριστουγεννιάτικες αγορές».

PC  news letter
Αν λάβατε αυτό το newsletter από προώθηση  εγγραφείτε   κι εσείς ώστε να το λαμβάνετε  
Κατεβάστε δωρεάν τις “100 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows !”, στην αρχική μας σελίδα

Τρελά βίντεο
Δωρεάν webTV
Games  trailers section

O Cool WebRadio, είναι ένα σύγχρονο Μουσικό Ραδιόφωνο, που καταργεί τις ειδικές  ετικέτες, παίζοντας ΟΛΗ τη μουσική που μας αρέσει, σημερινή – παλιά – ακουστική – χορευτική – Rock – Pop – Soul – Jazz – Club, επιλέγοντας μαζί με τα σημερινά, τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών… έτσι όπως θα θέλαμε να τα ακούμε σήμερα.
Στόχος του σταθμού μας, είναι να μπορεί να σας κρατά συντροφιά όλη τη μέρα,προσφέροντας σας ποικιλία αγαπημένης μουσικής, και σύντομη – απαραίτητη ενημέρωση.

Αυτή την εβδομάδα:
Ο Διονύσης Τσακνής, μιλά στην Κορίνα Μουστάκα.
Ακούστε τη συνέντευξη live τη Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι.
Οι συνεντεύξεις μας μεταδίδονται σε επανάληψη την Πέμπτη στις 17.00 το απόγευμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, πατήστε εδώ.

WWF Products Catalogue
Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε τη διαφορά… χαρίστε στους αγαπημένους σας προϊόντα WWF και δώστε μία ανάσα στον πλανήτη!
Ο νέος Χριστουγεννιάτικος κατάλογος προϊόντων WWF είναι γεμάτος με προτάσεις δώρων για όλη την οικογένεια… απολαύστε τον με ένα κλικ στο παρακάτω link:
http://issuu.com/wwf-greece/docs/wwf-products/1
Δείτε τη λίστα με τα σημεία πώλησης
Καλές Γιορτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *