PC news…letter 95 – 16/2-21/2

 

Εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter Τεύχος 95 Εβδομάδα 16/2-21/2

pcnews_logo….letter

Εβδομαδιαίο newsletter  για τους υπολογιστές, τα κινητά,  το ίντερνετ, τα games και την τεχνολογία  
Δωρεάν On-line

Παρουσίαση του New World of Work

Η Microsoft Ελλάς υλοποιεί το νέο μοντέλο εργασίας εξασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη  σε εταιρίες κάθε μεγέθους
Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2012 – Το νέο μοντέλο εργασίας που εφάρμοσε πρόσφατα, παρουσίασε σήμερα η Microsoft Ελλάς σε ειδική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους. Το New World of Work συνιστά μια σύγχρονη πρόταση παραγωγικότητας, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων, μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικά οφέλη, τόσο σε επίπεδο οικονομικό, όσο και σε επίπεδο παραγωγικότητας, σε κάθε οργανισμό που θα την υιοθετήσει. Δομικό στοιχείο του New World of Work αποτελεί η εμπιστοσύνη της εταιρίας προς τους ανθρώπους της, καθώς ο εργαζόμενος αποκτά ο ίδιος τον έλεγχο του τρόπου εργασίας του.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Επίθεση των «Anonymous» σε primeminister.gr και astynomia.gr

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι ιστοσελίδες primeminister.gr και το astynomia.gr. Οι δύο ιστοσελίδες, του πρωθυπουργού και της αστυνομίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτό ότι χτυπήθηκαν από χάκερ. Σύμφωνα με το twitter που διατηρούν οι Anonymous τα δύο site χτυπήθηκαν. «Anonymous @YourAnonNews Close TANGO DOWN: primeminister.gov.gr #Anonymous #Syntagma #Greece #12fgr» αναφέρουν στο μήνυμα τους, όπως ακριβώς και προχθές που χτύπησαν τη CIA.  Πηγή: TechIT.gr

Η Google πληρώνει τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η Google ανακοίνωσε ότι στο εξής θα πληρώνει ορισμένους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι ώστε ο «γίγαντας» των αναζητήσεων να μπορεί να καταγράφει κάθε διαδικτυακή τους κίνηση. Οι εθελοντές στο νέο πρόγραμμα της Google θα αμείβονται με δωροκάρτες 25 $ της Amazon. Με τη συνδρομή τους θα λάβουν 5$ και για κάθε τρίμηνο παραμονής τους στην υπηρεσία θα λαμβάνουν 5$. Μάλιστα, εάν συμφωνήσουν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα σε όλους τους υπολογιστές του σπιτιού τους, θα λαμβάνουν αρχικά 100$ και μετά 20$ κάθε μήνα για ένα έτος.
Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν μια επέκταση του διαδικτυακού περιηγητή, η οποία επιτρέπει στο Google να παρακολουθεί ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται και πως τις χρησιμοποιούν.
Πηγή: TechIT

Συνάντηση αστέρων σε επίσημη εκδήλωση της Samsung Electronics Hellas

6 Φεβρουαρίου 2012 – Η Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Τεχνολογικός Υποστηρικτής του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υποδέχτηκε τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας σε μία λαμπερή βραδιά, όπου παρουσιάστηκαν και τα δύο νέα κινητά Galaxy Note και Galaxy Nexus.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2012, στο Galaxy Bar του ξενοδοχείου Hilton Athens, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανάμεσά τους οι D. Fuster, Diogo, O. Melberg, Α. Παπαδόπουλος, Β. Τοροσίδης, A. Ibagaza, D. Abdoun, Τ. Παπάζογλου, J. Makoun, I. Marcano και E. Valverde και D. Kovacevic, άφησαν για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους τους να φωτογραφηθούν μαζί τους, να υπογράψουν αυτόγραφα και να χαρίσουν το σκίτσο τους, φιλοτεχνημένο από καλλιτέχνες του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design μέσα από το μοναδικό Samsung Galaxy Note.  

Η AMD FirePro™ V3900 παρέχει την καλύτερη απόδοση
στα entry-level επαγγελματικά γραφικά

– Η AMD FirePro™ V3900 προσφέρει υψηλές επιδόσεις μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity και μνήμης 1GB –

Η AMD (NYSE: AMD) παρουσιάζει τη νέα καρτών γραφικών AMD FirePro™ V3900 για επαγγελματική χρήση, που παρέχει την καλύτερη στην κατηγορία της απόδοση σε προσιτό κόστος. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία της AMD, τα νέα γραφικά υποστηρίζουν την τεχνολογία Eyefinity, προσφέροντας έως και 95% καλύτερη απόδοση, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. Η AMD FirePro V3900 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα workstations και θα πωλείται μέσω επιλεγμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης.
«Η AMD FirePro V3900™ αποτελεί την πιο ισχυρή, entry-level, επαγγελματική κάρτα γραφικών της αγοράς, σήμερα. Παρέχοντας την προηγμένη τεχνολογία πολλαπλών οθονών, AMD Eyefinity, τις πιστοποιήσεις για εκτεταμένες επαγγελματικές εφαρμογές και την υψηλή απόδοση, η νέα κάρτα αποτελεί την καλύτερη στην κατηγορία της για επαγγελματική χρήση», δήλωσε ο Sandeep Gupte, Γενικός Διευθυντής Professional Graphics, AMD.

Youth Online Safety: «Σερφάρω, δε ρισκάρω»

Η Microsoft Ελλάς και το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλούν σε μια συζήτηση που τον κύριο λόγο έχουν οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου
Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2012 – Η Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω». Με βασικό άξονα τις διαδικτυακές συνήθειες των νέων, θα επιχειρηθεί μέσα από μια διαδραστική διαδικασία, όπου το νεανικό κοινό θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να σκιαγραφηθούν τόσο τα οφέλη, όσο και οι προκλήσεις της  διαδικτυακής ζωής των νέων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Microsoft Ελλάς στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 221).
Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία που έχει λάβει το ζήτημα της ασφάλειας στο διαδίκτυο και την ανάγκη δημιουργίας ενός επαρκούς πλέγματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον κυβερνοχώρο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία προχωρά ένα βήμα παραπέρα, επιχειρώντας να φωτίσει τον τρόπο με τον οποίο οι νεαροί χρήστες χειρίζονται και κατανοούν το νέο αυτό μέσο που έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

BETA έκδοση των ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Security Suite
Η ολοκληρωμένη έκδοση της νέας γενιάς επαγγελματικών λύσεων ασφαλείας της ESET θα είναι διαθέσιμη εντός του 2012

Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση της BETA έκδοσης των ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Security Suite, των νέων προϊόντων-ναυαρχίδες για επαγγελματική χρήση. Η ESET, πρωτοπόρος εταιρεία στην προληπτική προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών και δημιουργός της βραβευμένης τεχνολογίας NOD32, η οποία το 2012 γιορτάζει την 25η επέτειο, προσκαλεί τα στελέχη της Πληροφορικής να συμμετάσχουν στη δημόσια δοκιμή της έκδοσης beta των νέων της προϊόντων. Τα ESET Endpoint Security Suite BETA (με την προσθήκη των χαρακτηριστικών Personal Firewall και Anti-spam) και η ελαφρύτερη έκδοση ESET Endpoint Security BETA διατίθενται με τη λειτουργία ESET Remote Administrator 5 BETA και είναι διαθέσιμα για δωρεάν download στη σελίδα www.eset.com/gr.

O Cool WebRadio, είναι ένα σύγχρονο Μουσικό Ραδιόφωνο, που καταργεί τις ειδικές  ετικέτες, παίζοντας ΟΛΗ τη μουσική που μας αρέσει, σημερινή – παλιά – ακουστική – χορευτική – Rock – Pop – Soul – Jazz – Club, επιλέγοντας μαζί με τα σημερινά, τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών… έτσι όπως θα θέλαμε να τα ακούμε σήμερα.
Στόχος του σταθμού μας, είναι να μπορεί να σας κρατά συντροφιά όλη τη μέρα,προσφέροντας σας ποικιλία αγαπημένης μουσικής, και σύντομη – απαραίτητη ενημέρωση.
Αυτή την εβδομάδα:Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, μιλά στον Αλέξανδρο Μολφέση.  
Για τις ώρες και ημέρες μετάδοσης των Συνεντεύξεων του Σταθμού, δείτε το πρόγραμμα.

Φιλικά, για τον Cool WebRadio,
www.cool-webradio.gr
Αλέξανδρος Μολφέσης – Κορίνα Μουστάκα

PC  news letter
Αν λάβατε αυτό το newsletter από προώθηση  εγγραφείτε   κι εσείς ώστε να το λαμβάνετε  
Κατεβάστε δωρεάν τις “100 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows !”, στην αρχική μας σελίδα

Τρελά βίντεο
Δωρεάν webTV
Games  trailers section

Η εφαρμογή Viber αποκτά 50 εκατομμύρια χρήστες σε ένα χρόνο

Η εφαρμογή Viber η οποία προσφέρει δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα μεταξύ των χρηστών smartphone φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη απήχηση, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της έχει αποκτήσει παραπάνω από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Χωρίς να αναφέρεται ο αριθμός των πραγματικά ενεργών χρηστών της υπηρεσιας, είναι γνωστό ότι κάθε μήνα καταγράφονται 150 εκατομμύρια τηλεφωνήματα μέσω της εφαρμογής και αποστέλλονται 1 δισεκατομμύριο γραπτά μηνύματα. Αναφέρεται επίσης ότι πάνω από 20 εκατομμύρια μηνύματα περιλαμβάνουν και φωτογραφίες, με την εφαρμογή να διατίθεται σε Android και iOS συσκευές και να είναι διαθέσιμη σε 193 χώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *