Κόλπα για το iPhone (Μέρος 1ο)


Κόλπα για το iPhone (Μέρος 1ο)

 

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η δημοφιλής συσκευή μας έχει συνεπάρει. Έτσι λοιπόν σας δίνουμε παρακάτω μερικά tips και tricks για το iPhone σας:

 

 

Επανεκκίνηση του iPhone

Πατήστε και κρατήστε. Μετά από λίγο ένα άσπρο φως θα φλασάρει και η οθόνη θα σβήσει. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένα τα κουμπιά μέχρι να ξαναεμφανιστεί η οθόνη.

Πάρτε ένα screenshot

Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, αυτή η λειτουργία είναι πολύ όμοια με την πιο πάνω. Πατήστε και κρατήστε μαζί τα κουμπιά Home και Sleep. Τώρα, μόλις η οθόνη αναβοσβήσει με άσπρο φως, αφήστε τα κουμπιά και το screenshot θα εμφανιστεί στην κάμερά σας.

Δημιουργία web screenshots

Για να προσθέσετε ένα site στην οθόνη Home σας, επισκεφτείτε τη σελίδα με τον Safari και κάντε κλικ στο χαρακτήρα “+” στο κάτω μέρος της οθόνης. Τώρα κάντε κλικ στο “Add to Home screen”.

Χρήση πυξίδας με τους χάρτες

Πατήστε 2 φορές το κουμπί της τοποθεσίας στους χάρτες ώστε να χρησιμοποιήσετε την προεγκατεστημένη πυξίδα για να προσανατολίσετε το χάρτη σύμφωνα με την κατεύθυνση προς την οποία είστε στραμμένος.

Εντοπίστε το χαμένο σας iPhone

Για να το πετύχετε αυτό χρειάζεστε μια άλλη συσκευή η οποία να χρησιμοποιεί το iOS. Εφόσον τη διαθέτετε, το λογισμικό “Find My iPhone “ το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από το iStore μπορεί να σας δώσει ακριβείς οδηγίες για το που βρίσκεται το τηλέφωνό σας, να δείξει ένα μήνυμα στην οθόνη του, να θέσει ένα κλείδωμα με password εξ’ αποστάσεως, ή να ξεκινήσει τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.

Αποθήκευση εικόνας από website

Για να σώσετε οποιαδήποτε εικόνα από το διαδίκτυο στην κάμερά σας, απλώς πατήστε και κρατήστε την εικόνα. Θα εμφανιστεί ένα μενού το οποίο θα σας δίνει τις επιλογές “Save image”, “Open Link” ή “Cancel”. Φυσικά, αν σώσετε την εικόνα μπορείτε κατόπιν να την ορίσετε και σαν wallpaper.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *